Cautare

57533 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (5.90 secunde)
Kids in Town este produsa de David Ciente (Gimme Gimme”, Dale Papi) si compusa de Eric Turner (cunoscut pentru piesa Written in the Stars cu Tinie Tempah, BOP BOP cu INNA) si Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son).
Irina Rimes este cunoscuta pentru piesele compuse pentru INNA Cum ar fi?
Ne-a vrajit cu o versiune originala a celebrei Bohemian Rhapsody - Queen, apoi toate cele patru scaune de la Vocea Romaniei s-au intors, iar antrenorii s-au batut pentru ea. ... Pentru voi.
Dedicat Zilei Copiilor, evenimentul face parte dintr-o serie de concerte si spectacole pentru copii, organizate periodic de Radio Romania si Fundatia Vodafone.
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare (UCM) din Odorheiu Secuiesc a anuntat ca va incepe la sfarsitul acestei saptamani sa stranga semna-turi pentru inregistrarea Uniunii ca partid politic.
La inceputul anului, Traian Basescu le-a cerut politistilor sa iasa de sub influenta politicului, iar ofiterilor MAI le-a dat un termen de sase luni pentru a demonstra ca-si fac treaba, dar in toamna s-a aratat nemultumit de rezultate.
Cozmin Gusa, liderul PIN, a declarat sambata ca senatorul UDMR Gyorgy Frunda si-a incalcat juramantul depus la Parlament, drept pentru care va cere o discutie juridica privind mandatul acestuia de parlamentar.
Boc a spus ca democratii au discutat, la reuniunea conducerii partidului, despre capitolul Justitie, deoarece acesta poate activa clauza de salvgardare, si a solicitat deputatilor si senatorilor sa adopte infiintarea Agentiei pentru integritate, proiectul de lege privind finantarea partidelor politice, Codul penal si pe cel de procedura penala.
Deputatul PNL Horatiu Buzatu a cerut conducerii Camerei Deputatilor informatii privind modul in care presedintele Comisiei pentru problemele revolutionarilor, deputatul PSD Emilian Cutean, a aflat despre o intalnire a sa cu revolutionari, suspectand ca este supravegheat.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca a transmis ieri dosarele privindu-l pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a incepe urmarirea penala.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat, in plenul Parlamentului, ca grupurile parlamentare ale PRM se retrag de la vot pentru ca CNSAS nu a verificat daca ¥arau a colaborat cu Securitatea.
Pe lista de deconcentrate care au revenit PD-L Constanta se afla si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu.
Cu aceasta ocazie, secretarul general al Mininsterului Mediului, Virginia Stefanica (foto), a mentionat ca una din problemele importante ale acestei institutii este constituita de lipsa unui sistem informatic, pentru ca documentele sa poate fi operate cat mai rapid.
Cladirea cu patru etaje situata pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, care la inceput a fost prevazuta ca sediu doar pentru Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia de Munca si Protectie Sociala, la ora actuala a devenit neincapatoare pentru 4 institutii, care sunt nevoite sa foloseasca util fiecare metru patrat.
Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
"Politica sociala este importanta pentru Romania, de aceea aveti o munca grea. ... Si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, prezent la ceremonie, i-a dorit noului sef al DMPS sa colaboreze cu celelalte directii judetene pentru a depasi criza.
000 de lei", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta.
Executivul a convocat sedinta extraordinara a consiliului local pe 15 septembrie, pentru a se lua act de Decizia penala 635/R, din 8 septembrie, a Curtii de Apel Galati, prin care primarului ales Antonie Solomon i-a fost impusa, intre masurile asiguratorii, si aceea de a nu-si exercita functia.
Executivul a convocat sedinta extraordinara a consiliului local pe 15 septembrie, pentru a se lua act de Decizia penala 635/R, din 8 septembrie, a Curtii de Apel Galati, prin care primarului ales Antonie Solomon i-a fost impusa, intre masurile asiguratorii, si aceea de a nu-si exercita functia.
google-analytics.com